Известие

Collapse
No announcement yet.

Нейзправност.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нейзправност.

Нейзправността колеги се изразява в това,че като натисна копчето за сваляне или вдигане на предното пасажерско стъкло предпазителя изгаря.Смених машинката на стъклото смазах механизмите и пак се повтаря проблема.Имам копче за отваряне на багажника от купето и предпазителя на стъклото е вързан на един токов кръг с него.Откачих буксата на копчето за отваряне на багажника и предпазителя кара по дълго около 10мин.Дайте съвет от каде се получава това пренапрежение,че смених около 30 предпазитела.Благодаря Ви искрено. Колата е 145ца 1.6Боксер.
    145 1.6Boxer 8V-LPG

Бате , някаде според мен дава късо . Огледай всички видове кабели , да няма някаде протъркано , и да се допира по купето . Пробвай и с друго копче . Свали онова от другата страна и го пробвай . Нали копчето е прекъсвач , може да се е строшило , и при натискане да прави късо съединение .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

не може да е от бутона но със сигурност е по веригата след него.
      точка

Comment

Замери проводниците след ключа.
        Замери и клемите на ключа към маса.
        То ще си покаже.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Благодаря Ви искренно колеги :P
          145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

Re: Нейзправност.

Първоначално публикувано от plamen petrov
            ...Имам копче за отваряне на багажника от купето и предпазителя на стъклото е вързан на един токов кръг с него....
            Това е така, защото двете вериги са вързани на контактите на 1 реле. Когато си на контакт ти се включва управлението на шофьорското стъкло, а функцията за отваряне на багажника с копче не работи. Като не си на контакт е обратно.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
            X